Bullet Brothers - Forum Klanu
Moderator
W tym poradniku napisze to co napisałem trochę wyżej. jak strzela z steyer aug.javascript:resize_text_area(-100)
jest to silna broń która ma tonę zalet ale ma też tonę wad jak to każda broń.
zacznę od wad abyś miał dobry humor na potem...
-nie zabije błyskawicznie, będziesz się musiał trochę pomęczy
-musisz się także pomęczyć jeśli chcesz wyjść z tego nie draśnięty
-jest to broń z którą inni nie bojom się walczy
-bez granatów to nie broń...
a teraz omówienie wad. no właśnie... nie zabija błyskawicznie, dlatego musisz się pomęczy ALE NIE KONIECZNIE! jest na to sposób bez którego ja dzisiaj nie mogę się obejść. granaty. granaty granaty i jeszcze raz granaty, granaty wal wszędzie tam gdzie się ktoś rusza, dzięki granatom przeżyjesz. 70 % fragów steyerowca pochodzi od GRANATÓW. to dzięki nim wystarczy już nie tyle walczy co dobić przeciwnika. a gdy widzisz nooba który nie lata tylko idzie (XD) walni mu granata pod nogi. nawet się nie zmęczysz...
co do drugiej wady. no tak. innym nie trzęsą się portki jak widzą steyerowca. dlatego trzeba się starać
Zalety broni:
-szybki, dalekostrzelny = masakra.
-30 naboi wystarczy na 3 noobów lub 1 PRO
-broń na 2 miejscu wybieranych broni przez PRO. czego się dziwić
to prawda. szybki i dalekostrzelny. więc na dużych mapach np. mp5 nie ma szans bo wystarczy że polecisz pół ekranu od niego i nawalasz... po nim. dalej chyba nie trzeba objaśnienia HAHAHAHAHHAHAHAHAH
STEYER AUG z innymi brońmi-
UWAGA!!! steyer z każdą bronią działa tak samo.(granat + napierdalanie) podam tylko rzeczy ułatwiające walenie z niego w podaną broń
deserts eagles- co tu gada dobre te gówna akimbo... próbuj. ja jeszcze ich nie rozkminiłem używając steyera. jak znajdę to napiszę
mp5-oddal się i nawalaj, ewentualnie rzucaj granatami ale to raczej nie będzie potrzebne
ak74- tu normalnie
m79- oddal się daj mu spróbować strzeli jak strzeli i nie trafi leć na niego jak na rosół babuni.
fn mini- tu normalnie
minigun- XD
ruger 77- ja z najlepszym rugerowcem jakiego widziałem (dante diaz) nie miałem problemów...
on nie ma szans cię trafić jak lecisz na supermana więc tak też zrób!
beretta- UWAGA!!! steyer aug dodaje innym broniom binka. to dla tego jest taki dobry czyli- jak w kogoś walisz to JEMU powiększa się celownik. więc z berettom nie mam problemów. tu granaty zbędne. ale jak snajper jest szybki to po tobie. rozwali cię zanim ZDĄŻYSZ NACISNĄ SPUST.
spas 12- nic trudniejszego, musisz tylko wali w niego Z PRZERWAMI . bez granatów. chyba że jest na odległość piss.
życzę miłej nauki. mam nadzieje pomóc innym zaczynającym a także zaawansowanym
acha, pamiętaj że nie znam lepszego steyerowca od siebie... serio.